8 aplicatii care au devenit indispensabile

Pentru multi dintre noi, aparitia aplicatiilor ne-a schimbat semnificativ viata. Fiecare dintre aceste aplicatii au scopul lor bine definit care ne ajuta in viata de zi cu zi.
Pe primul loc se situeaza Google Maps, fiind cea mai folosita aplicatia atunci cand mergem in vacante sau pe distante scurte. Inca de la aparitia ei a avut parte de o multime de utilizatori care sunt in crestere si acum. Cu ajutorul hartilor online, nu mai ratacesti prin diverse orase si nu mai trebuie sa ai tot timpul in vedere faptul ca trebuie sa cumperi harti.

Snapchat – cu siguranta totul merita impartasit, asa ca majoritatea folosim snapchat pentru a comunica fara sa mai fie nevoie de text. Aplicatia este destul de complexa si monitorizeaza intreaga noastra activitate.

Venmo – cea mai simpla modalitate de a trimite bani pentru orice cheltuiala intervenita.
Aplicatia Starbucks disponibila momentan doar pentru iPhone este la fel de buna ca si cafeaua, mai ales ca usureaza procesul de cumparare, devenind tot mai folosita.
Lyft – o aplicatie cu ajutorul careia poti monitoriza traseul mijloacelor de transport sau orice modificare intervenita.

Yelp – cu ajutorul acestei aplicatii, esti sigur ca niciodata nu vei gresi atunci cand alegi sa mananci in oras. O poti folosi pentru a gasi orice ai nevoie, de la saloane de coafura pana la magazine auto sau alte facilitati de care ai nevoie.

Waze – mai buna decat traficul!
Odata ce incepi sa folosesti Waze, este imposibil sa renunti. Datorita hartilor care se actualizeaza in mod constant poti vizualiza orice incident de pe ruta pe care o urmezi sau viteza cu care trebuie sa mergi.

Spotify – aplicatie pentru personalizarea melodiilor
Cu o biblioteca de peste 30 de milioane de melodii, este principala aplicatie bazata pe abonament care a reusit sa ramana in topul preferat al utilizatorilor.