Acesta este cel mai bun si mai usor upgrade pe care il puteti face pe un MacBook

Apple si-a imbunatatit computerele in mai multe moduri de-a lungul anilor. Ele sunt mai rapide, mai subtiri si mai usoare decat au fost vreodata, dar aceste avantaje au venit la un pret. Spre deosebire de Mac-urile mai vechi, care aveau piese de upgradable sau swappable, Mac-urile mai noi sunt blocate.

Disponibil pentru MacBook Air 13 „Retina MacBook Pro 13″ si ”Retina MacBook Pro 15 ” JetDrive Lite se potriveste in slotul pentru cardul SD de la MacBook. La jumatate din dimensiunea unui card SD normal, JetDrive Lite nu iese in afara calculatorului.

Pentru fisiere audio, foto si text, acestea nu vor fi o problema. De asemenea, nu va fi o problema daca redati videoclipuri, chiar daca acestea sunt HD. Puteti chiar sa pastrati unele dintre aplicatiile dvs. acolo si sa le executati la o viteza rezonabila. Ati intampina probleme daca utilizati fisierele stocate in JetDrive pentru un proiect de editare video sau audio, unde ar trebui sa fie accesate si manipulate in timp real.

Beneficiul major al utilizarii unui JetDrive este sa obtineti acele fisiere mai mici. Daca editati o multime de videoclipuri, este mai bine sa pastrati aceste fisiere pe unitatea dvs. si sa amestecati documentele text si fotografiile pe aceasta unitate externa. Acestea vor fi in continuare disponibile la nivel local, dar nu vor ocupa nici un spatiu important.

Daca sunteti in cautarea celei mai usoare modalitati de a va actualiza MacBook-ul, aceasta este o solutie potrivita.