Apple lanseaza 2 modele noi cu tema Pride pentru Apple Watch

Iunie este luna Mandrie, iar Apple sarbatoreste de obicei ocazia lansand un accesoriu sau o functie noua. In acest an, multe parade si adunari Pride au fost anulate din cauza COVID-19, insa Apple a continuat traditia lansand doua modele tematice Pride pentru Apple Watch.

In primul rand, exista modelul Sport Pride Edition, care arata foarte asemanator cu benzile cu tematica Pride lansate de Apple in 2016. Si apoi exista noua Apple Watch Nike Pride Edition Sport Band, marcand prima data cand Nike s-a alaturat Apple lansarii unui Pride – band  pentru ceas.

Ambele formatii se potrivesc cu fetele respective ale Pride Watch, care urmeaza „curand” pe watchOS 6.2.5.

„Prin acest efort, Apple si Nike sunt mandri sa sprijine organizatiile LGBTQ care fac activitati si construiesc comunitati la nivel mondial, inclusiv GLSEN, PFLAG, Proiectul Trevor, Spectru de Gen, Centrul National pentru Egalitate Transgender si ILGA World, care reuneste mai mult peste 1.500 de organizatii membre din peste 150 de tari si regiuni „, a spus Apple intr-o postare pe blog.

Apple a lansat anual in ultimii ani modele Pride in culori curcubeu.

Noile formatii sunt disponibile acum pe site-ul Apple, in aplicatia Apple Store, precum si in magazinele Apple. Atat Pride Edition Sport Band, cat si Pride Edition Nike Sport Band au costat 49 USD.