Arduino la un pret selectiv

Revolutia electronica de acasa a DIY este in sfarsit aici, ceea ce inseamna ca oricine are o minte intrerupta si un buget modest poate sa realizeze un numar practic nelimitat de miniaturi minunate de la zero in confortul casei lor.

Nimic nu include aceasta revolutie, cum ar fi Arduino – o platforma inginerica relativ simpla, dar incredibil de puternica, care permite utilizatorilor sa construiasca totul, de la masini robotizate la servicii de automatizare in domiciliu – si pachetul complet Arduino eBook va poate invata lucrurile esentiale pentru un pret pe care il puteti alege.

Cu peste 47 de ore de continut create de profesionistii Arduino cu ani de experienta, acest pachet de instruire va va invata atat elementele de baza, cat si elementele mai avansate ale acestei platforme fara sfarsit.

Veti invata cum sa lucrati cu circuite, sa incorporati o gama larga de limbi de programare in proiectele dvs., sa utilizati LED-uri si senzori pentru a face roboti sa vina la viata, sa construiasca sisteme de automatizare utile care sa va reduca orele de lucru si multe altele .

Obtineti abilitatile de care aveti nevoie pentru a profita din plin de revolutia electronica a DIY-urilor cu ajutorul pachetului complet Arduino eBook. Platiti numai ceea ce doriti si daca este mai mic decat pretul mediu platit, veti lua in continuare ceva grozav. Bateti pretul mediu si luati acasa intregul pachet.