Asus ZenFone AR este acum disponibil in SUA

La inceputul acestei saptamani, Asus ZenFone AR a devenit disponibil pentru cumparare prin intermediul site-ului Verizon, la pretul de 648$, iar varianta smarphone-ului deblocat incepe de la 599$. ZenFone este cel de-al doilea telefon care vine in sprijinul tehnologiei celor de la Google. Acest model vine la pachet cu optiunea de 6 GB memorie RAM, cu o capacitate de stocare de 64 GB in costul de 599$, iar pentru 699$ puteti beneficia de o versiune cu 8 GB si 128 GB de stocare.

Atat  Lenovo Phab 2 Pro cat si noul Asus ZenFone AR sunt dotate cu un procesorul quad-core Qualcomm, Snapdragon 821, un display de tip AMOLED WQHD, avand 5,7 inchi. Bateria dispozitivului are 3.300 mAh. Va fi disponibil in curand si pentru comerciantii cu amanuntul din mediul online. Camera foto este una dintre atractiile pentru iubitorii de fotografie, avand 23 de megapixeli, iar cea frontala 8 megapixeli. ZenFone este primul smartphone care are o o memorie RAM de 8 GB.

Design-ul acestui model este unul elegant, partea din fata este realizata din sticla, iar capacul din spate este din piele. Sistemul „Tri-Cam” consta in senzorul de adancime, miscarile si camera foto mai mica ca dimensiune, integrata in spatele telefonului. Butonul „home” are dubla functionalitate, fiind in acelasi timp si un senzor de amprenta digitala. Vine la pachet cu o varietate de otpiuni pentru fotografii, putand prelua videoclipuri de pana la 4K.