Ce se intampla cand resetati Windows 10?

La un nivel de baza, cand resetati Windows 10, acesta va reinstala din nou Windows 10. Acest lucru va rezolva o multime de probleme, mai ales problema fisierelor aflate sub risc. Puteti fie sa resetati utilizand Setari> Actualizare & Securitate> Recuperare sau puteti alege sa incarcati in modul Recuperare avansat sau sa utilizati unitati de recuperare medii de instalare daca nu functioneaza altceva.

Exista trei moduri de resetare a Windows 10. Primul este locul unde puteti pastra fisierele dvs., al doilea este locul in care eliminati totul, iar ultima este o resetare completa.

Windows 10 Resetare: pastrati fisierele mele
Daca calculatorul nu functioneaza conform asteptarilor, trebuie sa alegeti acest lucru. Aceasta va face urmatoarele:

  • Reinstalati Windows 10 si pastreaza fisierele personale.
  • Indeparteaza aplicatiile si driverele pe care le-ati instalat.
  • Elimina modificarile efectuate in setari.
  • Exclude aplicatiile instalate de producatorul PC-ului.Daca computerul dvs. a venit cu Windows 10 preinstalat, acesta va instala de asemenea aplicatiile de la producatorul PC-ului.

Ar trebui sa alegeti aceasta optiune daca intentionati sa donati, sa reciclati sau sa vindeti computerul. Va sterge complet datele. Procesul dureaza, de obicei, mult timp pentru a face mai greu pentru alte persoane sa recupereze fisierele direct sau folosind software-ul.

Windows 10 Reset: Eliminati totul

  • Reinstaleaza Windows 10 si elimina toate fisierele personale.
  • Indeparteaza aplicatiile si driverele pe care le-ati instalat.
  • Elimina modificarile efectuate in setari.
    Elimina toate aplicatiile instalate de producatorul PC-ului.
  • Instaleaza aplicatiile preinstalate livrate impreuna cu sistemul de operare preinstalat in PC.

Windows 10 Resetare: Restaurati setarile din fabrica
In timp ce se procedeaza la fel ca cele de mai sus doua, acesta va reinstala versiunea de Windows care a venit cu PC-ul. Deci, daca ati facut upgrade la Windows 10 de pe Windows 8.1 / 8, l-ati reinstalat.

Aceasta optiune, de obicei, nu este disponibila pe toate computerele si laptop-urile.

Leave a Reply