Cele mai bune laptopuri pentru un model de videochat

Avand un laptop de calitate, succesul unui model de videochat este aproape garantat. Este mai bine sa faceti investitii de la bun inceput sau sa faceti un upgrade de la un laptop lent si intarziat la unul performant, decat sa vedeti in primele luni de videochat faptul ca acesta este motivul principal pentru care nu aveti castiguri satisfacatoare. Amintiti-va faptul ca timpul inseamna bani, iar daca trebuie sa va intrerupeti activitatea pentru a va repara laptopul, atunci timpul acela nu mai poate fi recuperat in niciun fel.

Top 3 laptopuri pentru web camming

Ce ar trebui sa urmariti la un laptop folosit pentru show-uri de videochat?

Memoria RAM – va recomandam peste 8 GB. Acesta este motivul pentru care laptopul vostru va continua sa functioneze perfect chiar si in momentul in care aveti o multime de ferestre deschise, printre care si aplicatiile de streaming pentru muzica si videoclipuri.

Hard disk-ul – trebuie sa aiba cel putin 1 TB. Aici sunt stocate toate fisierele voastre. Un hard disk suficient de mare va permite sa salvati mii de fotografii, videoclipuri, melodii si filmulete. Ca referinta, un hard disk de 500 GB – jumatate din capacitatea recomandata – va permite sa stocati in laptop nu mai putin de 140.000 de imagini, 130.000 de melodii sau 400 de filme. Deci, daca intentionati sa pastrati o multime de show-uri private de videochat in laptop, atunci ar trebui sa mergeti la sigur cu 1 TB.

Dimensiune si greutate – aceste trasaturi depind doar de preferintele voastre, insa un laptop care un display de 13” sau 15” este mult mai portabil, in special daca doriti sa-l mutati in timpul sesiunilor de chat dintr-o camera in alta. De asemenea, este usor de transportat in cazul in care doriti sa-l transportati de la o locatie la alta sau daca vreti sa-l luati in bagaj cand calatoriti. Greutatea este un aspect similar – orice laptop sub 5 kilograme va fi perfect pentru videochatul de acasa.

Procesor – Intel Core i7 este cea mai buna optiune pentru un model care vrea sa faca performanta in videochat. Asadar, daca simtiti ca laptopul actual este prea lent, atunci ar trebui sa faceti un upgrade la Intel Core i7.

Puteti observa ca nu am adus in discutie camerele web incorporate in laptop pentru ca niciodata nu o sa va puteti baza pe una. Calitatea imaginilor nu va fi la fel de buna precum cea a unei camere web externe, precum un Logitech C920 care, in opinia specialistilor din spatele site-ului https://www.angajari-videochat.net, este cea mai buna camera web pentru modelele care vor sa faca performanta in videochat.

Deci, avand in vedere cele mentionate mai sus, aveti 3 recomandari de laptopuri portabile si puternice, spre care va puteti indrepta in momentul in care doriti sa va inscrieti pe site-urile de videochat:

ASUS X555DA-AS11 15 inch Full-HD AMD Quad Core,Windows 10, negru cu argintiu:

 • Are un procesor puternic – Quad Core A10-7400P 2.5GHz
 • Sistemul de operare este Windows 10
 • Are o memorie de 8GB
 • Ecranul sau este tip LED, cu o rezolutie de 1366 x 768, cu finisaj mat
 • Tastatura este proiectata intr-un mod ergonomic, cu tehnologia IceCool, care pastreaza zona de sprijin pentru maini la o temperatura confortabila

Acer Aspire E 15 E5-575G-76YK 15.6-inch, Full HD, Notebook

 • Procesorul este Intel Core i7-6500U de generatie 6
 • Display-ul de 15,6” este FULL HD
 • Memoria ajunge la 8GB, cu o viteza de 2133 MHz
 • Sistemul de operare este Windows 10
 • Durata de viata a bateriei ajunge la 12 ore

LG  Ultra-Slim Laptop 15Z960 Gold

 • Cantareste sub 1 kg
 • Ecranul este FULL HD, cu o dimensiune de 15,6 ”
 • Procesorul este Intel Core i5 – 6200U