Noul update de la WhatsApp vine cu o functie importanta

Dupa ceva vreme, cei de la WhatsApp iti ofera in sfarsit posibilitatea de a sterge mesajele trimise. Este una dintre cele mai utilizate aplicatii, pe langa Facebook si Instagram. Este cunoscuta ca fiind si cea mai buna solutie in a transmite fisiere datorita faptului ca nu sunt atat de procesate fata de platformele celelalte. Acest update a venit in urma discutiilor utilizatorilor referitor la mesajele pe care le transmiti din greseala si pe care nu doresti sa le vada interocutorul tau. Astfel ca, acum WhatsApp ofera posibilitatea de  sterge aceste mesaje trimise inainte sa fie citite.

O conditie importanta este aceea sa nu treaca mai mult de 7 minute de cand am trimis informatia respectiva. Asteptam sa ajunga si la noi aceste update-uri, astfel incat sa ne putem folosi de functiile respective. Optiunea „Delete for Everyone” este capabila sa stearga informatiile nedorite atat din smartphone-ul tau, cat si din cel al interlocutorului tau.

Din cauza modului de functionare al acesteia, dar si pentru ca este una dintre caile de comunicare care nu pot fi atat de usor citite, WhatsApp a fost interzisa in anumite tari. Acest lucru nu a afectat dezvoltarea aplicatiei, fiind in continuare preferata de milioane de utilizatorii. Acest update are insa nevoie ca ambele persoane care o utilizeaza sa actualizeze apliatia la varianta finala, altfel nu va functiona.