Cum sa conectati castile Bluetooth la un Xbox One?

O casca buna pentru jocuri este aproape la fel de importanta ca un scaun bun pentru jocuri. Acordati atentie tuturor streamerelor dvs. preferate; toti folosesc o casca care imbunatateste sunetul intr-o forma sau alta. Abilitatea de a auzi indicii audio si amprente in jocurile cu miza mare, precum Call of Duty: Warzone si Apex Legends, va insemna diferenta dintre a iesi in top sau a fi trimis inapoi.

Castile Bluetooth sunt indispensabile pentru cei care cauta echipamente audio de inalta calitate, fara frustrarea firelor incurcate. Totul functioneaza pe Bluetooth in zilele noastre. Din pacate, jucatorii Xbox vor intalni anumite obstacole atunci cand vor incerca sa conecteze casti Bluetooth care nu sunt Microsoft la un Xbox One. Dar nu va faceti griji – am prezentat cateva solutii mai jos.

Acest ghid va va prezenta cum sa conectati castile Bluetooth la o Xbox One.

Cum functioneaza Xbox Bluetooth?
Casca fara fir Xbox
Xbox One nu are capacitatile Bluetooth cu care suntem obisnuiti. Xbox One ruleaza pe Microsoft Xbox Wireless, care permite conectivitatea intre sisteme si aparatele Microsoft. Exista o multime de casti fara fir fabricate de Microsoft disponibile pentru cumparare. Acestea vor functiona minunat cu Xbox One si Xbox Series X | S, deoarece sunt compatibile cu Microsoft Xbox Wireless. Cu toate acestea, nu toata lumea are sau isi poate permite o noua pereche de casti fara fir fabricate de Microsoft.

Bluetooth pe telefon sau tableta prin intermediul aplicatiei Xbox
Xbox App Remote Play
Sa presupunem, de exemplu, ca aveti o pereche de casti Bluetooth Sony pe care doriti sa le utilizati cu Xbox One. Desigur, acestea nu vor functiona cu Microsoft Xbox Wireless, dar exista o modalitate in care jucatorii pot lucra in acest sens.

Urmatorul ghid pas cu pas poate parea putin complicat, dar s-a dovedit ca functioneaza:

Pe Xbox One, accesati Dispozitive si conexiuni si faceti clic pe Functii la distanta.

  • Asigurati-va ca este bifata caseta Activare functii la distanta.
  • Descarcati aplicatia Xbox de pe tableta sau dispozitivul mobil.
  • Conectati-va cu aceleasi informatii ca Xbox la care doriti sa va conectati.
  • Faceti clic pe pictograma din dreapta sus, langa soneria de notificari.
  • Faceti clic pe Redare la distanta pe acest dispozitiv.
  • Xbox-ul dvs. se va conecta acum la dispozitiv. Acest lucru poate dura una sau doua incercari.
  • Odata conectata, consola dvs. va transmite in flux, in timp real, tableta sau dispozitivul mobil.
  • Conectati-va castile Bluetooth la tableta sau dispozitivul mobil pentru a auzi volumul din joc.

Dezavantaje ale acestei metode
Aceasta metoda este mai degraba o modalitate de „usa din spate” de a conecta castile Bluetooth la Xbox One. Va trebui sa va asigurati ca tableta sau dispozitivul dvs. sunt conectate la un incarcator, deoarece acest lucru va distruge bateria. De asemenea, daca utilizati telefonul dvs. principal, nu il veti putea folosi pentru a derula prin social media intre ecranele de incarcare.

Nu veti putea conversa prin chat folosind aceasta metoda. Ganditi-va la asta ca la o iesire audio pura. Daca doriti sa va retrageti si sa va jucati singuri, aceasta metoda va functiona. Daca doriti sa discutati cu prietenii, veti avea nevoie de o casca cu fir sau de o casca compatibila cu Microsoft.

Conectati Bluetooth la controlerul dvs. Xbox
Receptor Bluetooth de 3,55 mm
Ca alternativa la metoda de mai sus, puteti conecta setul cu casca fara fir non-Microsoft direct la controlerul dvs. Xbox. Pentru a face acest lucru, va trebui sa cumparati un transmitator Bluetooth echipat cu o mufa audio de 3,5 mm, care este de dimensiunea cablului AUX standard.

Nu toate controlerele Xbox vin cu o intrare de 3,5 mm. Noile modele ar trebui, dar unele modele mai vechi nu. Verificati sub joystick-uri pentru a determina daca aveti nevoie de un alt adaptor. Daca este timpul sa cumparati un controler nou, deoarece vechiul dvs. se confrunta cu derivati de stick, asigurati-va ca luati unul cu intrare de 3,5 mm.

Dupa ce toate adaptoarele necesare sunt conectate si functioneaza, tot ce va trebui sa faceti este sa apasati butoanele de asociere necesare pentru a va conecta castile Bluetooth. Aceasta configuratie poate fi putin ridicola, mai ales daca esti fortat sa conectezi mai multe adaptoare.

Dezavantaje ale acestei metode
La fel ca metoda aplicatiei Xbox, veti fi limitat la a auzi doar sunetul din jocul pe care il jucati. Exista adaptoare Bluetooth care functioneaza atat pentru intrarea audio, cat si pentru iesirea audio, permitandu-va sa utilizati functia de conversatie. Cu toate acestea, aceste modele pot fi costisitoare. In acel moment, este mai bine sa cumparati o casca fara fir Xbox marca Microsoft.

In al doilea rand, daca esti fortat sa atasezi mai multe adaptoare, vei ramane cu un controler greoi. Bateria se va descarca rapid din cauza a tot ce se intampla.