Cum sa dezinstalati McAfee?

Cu totii avem un antivirus instalat, iar McAfee face parte din gama de antivirusi de pe piata, lasati de o companie americana de software. Daca va doriti sa dezinstalati acest programl, puteti urma acesti pasi simpli de mai jos. indiferent de varianta care ruleaza pe calculatorul dumneavoastra, daca ati ajuns pana aici, cel mai probabil va doriti sa aflati cum se dezinstaleaza.

Windows Defender este bun, dar folosirea uneia dintre cele mai bune aplicatii gratuite antivirus este un al doilea pas bun in protejarea sistemului dvs. Indepartarea cu ajutorul setarilor Windows 10 a revazut o mare parte din sistemele traditionale de gestionare a aplicatiilor din ecosistemul Windows, dar daca este ceva simplu, acest proces faciliteaza acest lucru.

Iata cum puteti scapa de produsele McAfee cu propriile instrumente Windows.
Pasul 1: Deschideti meniul „Setari” fie facand clic pe butonul Start din coltul din stanga jos si apoi pe pictograma pentru setari sau cautati „Setari” utilizand caseta de cautare Windows si facand clic pe rezultatul relevant.

Pasul 2: Deschideti meniul „Apps”.

Pasul 3: Utilizati caseta de cautare pentru a cauta „McAfee” pentru a gasi tot ce este legat de sistemul McAfee.

Pasul 4: Selectati produsul sau aplicatia McAfee pe care doriti sa o dezinstalati si faceti clic pe butonul „Dezinstalare”. Cand vi se solicita, confirmati alegerea dvs. facand clic din nou pe „Dezinstalati”.

Pasul 5: Windows va va cere permisiunea de a continua – deoarece dezinstalarea unei aplicatii este o functie administrativa. Confirmati si veti trece mai departe in procesul de dezinstalare.

Acelasi proces poate fi folosit pentru a dezinstala doar orice aplicatie Windows.