HTC U Ultra si U Play

Noile modele de la HTC impresioneaza utilizatorii prin design-ul acestora. Este vorba de modelul U Ultra si U Play care au devenit varful de gama.

HTC U Ultra este un smartphone cu o performanta foarte buna din toate punctele de vedere. Realizat dintr-o carcasa metalica, si invelit intr-o folie lucioasa, acest telefon este o adevarata placere sa-l privesti. Inca de la lansare a starnit curiozitatea cumparatorilor, mai ales ca are un display destul de mare, 5.7 inch, la care se adauga o capacitate a memoriei RAM de 4GB, iar capacitatea de stocare este de 64GB sau 128 in functie de preferintele fiecaruia.

U Play in schimb este ceva mai mic, avand specificatii mai putin impresionante. Este mai degraba un model de smartphone obisnuit care are o capacitate de stocare si o memorie destul de buna. Diferenta dintre aceste modele consta in primul rand in design, dar si calitatea funcionalitatilor. Sunetul a fost principalul aspect de care cei de la HTC au tinut cont la fiecare model nou aparut, iar aceste telefonae nu fac o exceptie. Vin la pachet cu un set de casti pentru a echilibra cu ajutorul microfoanelor suntele emise. Beneficiaza de o claritate si un volum calitativ. Pretul este destul de accesibl, la fel la fel ca si modelele precedente.

Cu siguranta aceste telefoane merita sa fie luate in considerare.