Inca o companie vizeza telefonul pliabil

Dupa zvonurile legate de aparitia unui telefon pliabil la care cei de la Samsung lucreaza, au aparut speculatii conform carora cei de la Huawei vor lansa un smartphone pliabil la care lucreaza de ani de zile, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam data la care va fi pus in vanzare. Pana atunic, cateva informatii despre cum ar putea arata noul telefon, ne va crea o imagine de ansamblu.

Cel mai probabil, dispozitivul va fi forma din doua ecrane legate printr-o balama, compania confrimand faptul ca au avut un prototip, insa lucreaza la un design inovativ si sunt in cautarea unei variante mai bune. Cel mai probabil, cei de la Huawei asteapta un feed-back de la potentialii clienti.

Pe de alta parte, cei de la Samsung sper sa reuseasca sa lanseze anul acesta un astfel de model, singura companiei competitore fiind in acest moment, Huawei. La fel ca multe dintre modelele precedente de smartphone-uri, este posbil ca aceste noi inventii sa fie mai bine primite de care consumatorii, ba chair devenind popular printre producatorii de telefoane. Intr-adevar, un design pliabil pare un pic ciudat, insa ar putea oferi mai multe beneficii in compratie cu smartphone-urile actuale.

Un avantaj al acestor modele este faptul ca va fi mai usor de purtat, avand capacitatea de a-l aseza in forme compacte. In ceea ce priveste Huawei, ramane de vazut daca modelul acestora va fi mai apropiat de Samsung sau va fi unul inedit.