LG introduce o noua tehnologie

Noua initiativa a companiei LG va avea o tehnologie de deblocare care functioneaza in toate conditiile, afirma compania. In cateva saptamani, LG va introduce noul smartphone-pilot, LG G8.

Asa cum este obisnuit, compania furnizeaza deja informatii despre noul telefon. Joi, LG a anuntat ca a colaborat cu Infineon pentru a construi o camera 3D avansata, infrarosu, pe G8.
LG si Infineon utilizeaza tehnologia numita Time-of-Flight (ToF) pentru a furniza „masuratori mai precise prin emiterea si captarea luminii infrarosii, asa cum se reflecta in subiect”, a declarat compania intr-un comunicat de presa.

Rezultatul trebuie sa fie recunoasterea rapida si precisa a fetei in toate conditiile. Apple iPhone X a pionierat camera 3D orientata spre fata pentru tehnologia Face ID a companiei si, in timp ce functioneaza destul de bine in majoritatea scenariilor, lumina puternica a soarelui il poate influenta cu usurinta.

In plus, camera 3D ar trebui sa ajute camera auto a telefonului sa faca fotografii mai bune si va avea un rol in aplicatiile AR si VR. LG a spus anterior ca va anunta un telefon de 5G cu sistem de racire cu camera de vapori, desi nu este clar daca acesta este G8, o varianta a G8 sau alt telefon in intregime.

Exista, de asemenea, un zvon ca LG lucreaza la un telefon cu un ecran secundar detasabil. Compania va lansa telefonul (telefoanele) la un eveniment din Barcelona pe 24 februarie.