Loupedeck – tastatura pentru editare foto

Loupedeck a anuntat compatibilitatea Adobe Premiere Pro CC cu comenzile si butoanele Loupedeck +.

Despre dimensiunea unei tastaturi standard, Loupedeck + inlocuieste tastele cu cadrane, roti si butoane dedicate pentru editarea imaginilor, iar acum clipuri video. Loupedeck a fost proiectat initial special pentru Adobe Lightroom, cu controale fizice dedicate pentru majoritatea controalelor din interiorul software-ului popular de editare a fotografiilor.

Aceleasi comenzi pot fi acum folosite in cadrul Premiere Pro cu o actualizare la controlul culorilor din partea de sus a sistemului Loupedeck + pentru ajustarea panoului HSL (nuanta, saturatie si luminanta) din Lightroom devine un instrument de clasificare a culorilor pentru Premiere Pro.

Instrumentele de culoare deja etichetate nu trebuie sa fie ajustate pentru a se adapta la editorul video, dar alte instrumente pot fi configurate personalizat pentru a se potrivi mai bine fluxului de lucru pentru video, spune Loupedeck. Schema de comanda personalizata poate fi, de asemenea, salvata si exportata pe alt computer.

Actualizarea software-ului care personalizeaza acele comenzi permite, de asemenea, editorilor video sa comute intre diferitele tabele de vizualizare (LUT) pentru a economisi timpul de editare.

In timp ce originalul Loupedeck a fost proiectat pentru Lightroom, Loupedeck + a facut cateva imbunatatiri ale comenzilor. Premiere Pro este prima compatibilitate video pentru Loupedeck.

Utilizatorii pot acum sa conteze pe designul intuitiv al lui Loupedeck + si pe abordarea prietenoasa a utilizatorilor pentru a-si imbunatati calitatea de editare video si pentru a-si spori productivitatea.