Luna Septembrie ne va aduce o varianta imbunatatita a Galaxy Fold

Telefonul pliabil Samsung este din nou activ.

O versiune imbunatatita a Galaxy Fold va fi gata de lansare pe „pietele selectate” incepand cu luna Septembrie, a anuntat Samsung. Compania a declarat ca a facut o serie de imbunatatiri la designul telefonului pliabil, inclusiv „intariri suplimentare”.

Samsung a lansat Galaxy Fold cu fanfara mare in Februarie, promitand ca telefonul pliabil ar inaugura o noua era a designului de smartphone-uri. Dar cand compania a dat dispozitive jurnalistilor in Aprilie, multi recenzori timpurii au raportat repede probleme serioase. Samsung a pus telefonul in asteptare, iar zvonurile privind defectele de proiectare si corectiile planificate s-au strecurat de atunci.

Acum, compania coreeana declara ca a facut o serie de „imbunatatiri de proiectare si constructie” la telefon.

Iata ce s-a schimbat, conform Samsung:

Stratul de protectie superior al afisajului Flex Infinity a fost extins dincolo de rama, facand evident ca este o parte integranta a structurii afisajului si nu poate fi indepartata.

Galaxy Fold ofera protectii suplimentare pentru a proteja mai bine dispozitivul de particulele externe, mentinand in acelasi timp experienta pliabila a semnaturii.

Suprafata si partea de jos a zonei balamalelor au fost consolidate cu capace de protectie nou adaugate.

Suprafetele metalice aditionale sub afisajul Flex Infinity au fost incluse pentru a intari protectia afisajului.

Spatiul dintre balamale si corpul Galaxy Fold a fost redus.

Compania a mentionat, de asemenea, ca imbunatateste software-ul Galaxy Fold, astfel incat mai multe aplicatii sa poata profita de afisarea unica a telefonului.

Samsung spune ca telefonul imbunatatit va fi „disponibil pentru consumatori incepand cu luna Septembrie pe piete selectate”, dar nu a elaborat specificul lansarii sau ce se va intampla cu cei ale caror precomenzi au fost deja anulate.