Microsoft anunta Surface Headphones 2 cu o durata de viata imbunatatita a bateriei

Castile Surface Microsoft de a doua generatie au fost anuntate astazi alaturi de noile Surface Book 3 si Surface Go – iar acestea sunt negre. Ca si modelul initial, Surface Headphones 2 de 249 USD ofera o anulare activa a zgomotului si puteti ajusta nivelul ANC in sus sau in jos dupa bunul plac, folosind cadranul de pe casca.

Obtineti aceleasi 13 niveluri de anulare a zgomotului ca si castile Surface existente, iar cadranul de pe celalalt ureche gestioneaza in continuare controlul volumului. Acesta a fost un sistem ingenios cand a debutat, asa ca nu ma mira faptul ca Microsoft se conformeaza cu acesta. Ca si inainte, puteti atinge placa de suprafata sensibila la atingere pentru a controla redarea audio.

In general, exista foarte putine lucruri schimbate cu privire la Castile de Surface 2, in afara de noua optiune de culoare neagra. Inca mai au drivere „Free Edge” de 40 mm si produc ceea ce Microsoft numeste audio „omnisonic”. Au fost actualizate la Bluetooth 5.0 si acum accepta codecul Bluetooth aptX al Qualcomm; Castile Surface originale au oferit doar codecul SBC bare – bones si nu au putut sa se potriveasca cu alti concurenti in ceea ce priveste calitatea sunetului. Microsoft spune ca aceste casti au fost actualizate astfel incat sa se roteasca cu 180 de grade, ceea ce este util daca purtati castile in jurul gatului cand faceti o pauza de la muzica.

Durata de viata a bateriei a fost de asemenea prelungita de la 15 ore la 20 de ore, cu anularea zgomotului activata, iar Microsoft spune ca puteti obtine „aproape o ora” de timp de redare cu o incarcare rapida de cinci minute.

De asemenea, Microsoft a reglat anularea activa a zgomotului pentru vocea umana. „Puteti regla ANC pentru diferite intervale, am ajustat in mod special pentru vocea umana”, explica Robin Seiler, vicepresedinte corporativ al managementului programelor pentru dispozitivele Microsoft.

La fel ca in cazul Surface Buds, compania promoveaza integrarea Office (adica dictarea vocii) in Word, Outlook si PowerPoint ca avantaj pe care il obtineti cu Headphone-urile Surface 2, iar compania observa ca Outlook pentru iOS va poate citi e-mailurile cu voce tare. . Dar acestia par factori care vor cantari intr-o decizie de cumparare mult mai mica decat calitatea audio si acele controale intuitive.

Castile de suprafata 2 vor incepe sa fie livrate pe 12 Mai.