Modificarea parolei Outlook

Actualizarea in mod constant a parolelor este o componenta majora pentru a ramane in siguranta online. Dar, cu atat de multe site-uri si servicii diferite, cu propriile metode unice de modificare a acreditarilor dvs. de conectare, nu este intotdeauna usor de facut. Pentru a afla cum sa schimbati usor parola Outlook, trebuie doar sa urmati pasii de mai jos.

Daca utilizati o adresa de e-mail Outlook, urmati pasii de mai jos:

Accesati pagina de securitate dedicata Microsoft si faceti clic pe butonul albastru Modificare parola. Veti fi directionat la un ecran de conectare. Urmati instructiunile de pe ecran si introduceti detaliile cand vi se solicita. Daca aveti autentificarea cu doi factori, efectuati acesti pasi conform instructiunilor.

Urmatoarea pagina va va cere sa confirmati din nou parola actuala, precum si sa introduceti noua parola. Alegeti numere unice, puternice, caractere speciale si ambele litere mici si majuscule – si introduceti-l de doua ori conform cerintelor. Apoi apasati butonul de salvare.

Si asta e! Ati schimbat parola Outlook.com.

MODIFICAREA PAROLEI CLIENTULUI PERSONAL

Daca v-ati schimbat parola cu furnizorul de servicii de e-mail si doriti sa va asigurati ca clientul dvs. de e-mail Outlook cunoaste acest lucru, urmati acesti pasi de mai jos pentru a-l modifica.

Lansati aplicatia Outlook. Cand este incarcat, selectati Fisier din meniul de sus, urmat de Setari cont si apoi din nou din meniul drop-down.

Daca aveti un abonament Office 365 care va ofera actualizari semi-anuale sau o versiune independenta a clientului Outlook, selectati adresa de e-mail pe care doriti sa o modificati, faceti clic pe „Modificati”, apoi introduceti noua parola in campurile respective. Apoi faceti clic pe „Finalizare”.

Daca aveti un abonament lunar de actualizare pentru Office 365, trebuie sa faceti clic pe Reparare. Selectati optiunile avansate din meniul derulant, apoi bifati caseta cu eticheta „Permiteti-mi sa-mi repar contul manual”.

Faceti clic din nou pe Reparare, apoi actualizati parola. In cele din urma, faceti clic pe Reparati o data ultima data.

Cand ati terminat modificarea parolei, inchideti toate meniurile suplimentare pe care le-ati deschis si reveniti la Outlook. Pentru a testa daca noua parola functioneaza asa cum doriti, faceti clic pe butonul Trimitere / primire.

Daca e-mailurile dvs. sosesc, grozav! Ati schimbat cu succes parola. Daca nu, sau daca primiti un mesaj de eroare, verificati daca ati introdus parola corecta.