Review pentru monitorul BenQ EL287OU 4K HDR

Cand vine vorba de monitoare, alegerile la dispozitia cumparatorilor tind sa se imparta in doua clase. O categorie este destinata productivitatii in care caracteristicile precum densitatea mare a pixelilor, adancimea de biti si precizia culorilor sunt de o importanta primordiala, in timp ce a doua categorie este destinata scopurilor de divertisment, cum ar fi jocurile, care necesita trasaturi cum ar fi timpul de raspuns redus si rata de reimprospatare ridicata. Gasirea celui care ofera cele mai bune din ambele este dificila, iar acele cateva monitoare care indeplinesc criteriile costa adesea destul de mult.

Monitorul BenQ EL2870U 4K HDR are ca scop eliminarea acestei constrangeri de pret si pare sa fie o achizitie excelenta. Adaugati caracteristici cum ar fi timpul de raspuns 1ms, suportul HDR nativ si suportul AMD FreeSync, si veti obtine un pachet excelent. Dar specificatiile de pe hartie se traduc intr-o experienta buna? Cititi mai departe pentru a afla in revista monitorului BenQ EL2870U 4K HDR.

 

BenQ EL2870U Design monitor HDK 4K

Monitorul BenQ EL2870U 4K HDR are un design minimalist si este departe de atractia metalica fantezista si apreciabila a monitoarelor de 4K cu preturi mai mari, destinate pietelor jocurilor si stilului de viata extravagant. Oferta BenQ are un piedestal inclinat in forma de L, gatul avand un finisaj negru lucios, in timp ce baza are o textura de metal gri, inchisa si intunecata. Standul este destul de greu si se livreaza in trei bucati in pachetul de vanzare. De asemenea, primiti un cablu HDMI, un cablu de alimentare si documentele necesare in cutie.

 

Performantele monitorului

Monitorul BenQ EL2870U 4K HDR este o optiune excelenta si nu exista multe produse care sa poata concura cu acesta pe baza specificatiilor si a raportului calitate-pret. Cu un timp redus de raspuns de 1ms si suportul FreeSync, este cu siguranta o alegere buna pentru gameri, singura limitare fiind rata de reimprospatare de 60Hz. Fiind un monitor de 4K, cu siguranta straluceste si prezinta mai multe detalii si culori mai bune, cu o multime de imagini clare si gradiente frumoase.

 

PRO

  • Timp de raspuns scazut
  • Reproducere buna a culorilor
  • Suport pentru AMD FreeSync
  • Pretul accesibil pentru un monitor HDR de 4K

 

CONTRA

  • Puterea slaba a difuzoarelor
  • Luminozitate si contrast scazut
  • Limitari impuse de iesirea HDR
  • Unghiuri de vizualizare sub standarde