Samsung lanseaza noi laptop-uri care seamana izbitor cu MacBookPro

Samsung a anuntat lansarea a doua noi laptop-uri Windows 10. Cele doua laptopuri, Notebook 7 si Notebook 7 Force, arata foarte mult ca notebook-urile Apple MacBook Pro. Samsung spune ca Notebook 7 este construit pentru utilizare zilnica, in timp ce Notebook 7 Pro are caracteristici de ultima generatie ideale pentru creatorii de continut. Noile laptop-uri Samsung vor incepe sa fie livrate mai tarziu in acest an. Nu exista noi informatii despre disponibilitatea lor in momentul de fata, insa se pare ca laptop-urile vor aparea prima data in Coreea de Sud si Hong Kong, urmate de SUA si Brazilia.

Samsung Notebook 7 Specificatii:

 

Noul laptop Samsung Notebook 7 va fi disponibil atat in optiunile de afisare full-HD de 13 inci cat si de 15 inci. Laptopul se aseamana cu MacBook Pro din mai multe motive. Dispune de margini taiate si un afisaj aproape fara cadru. Notebook 7 vine cu un slot SSD suplimentar, astfel incat sa puteti adauga mai mult spatiu de stocare ulterior.

Ambele modele ale notebook-ului Notebook 7 sunt alimentate de procesoare Intel Core 8 cu o capacitate de pana la 16 GB RAM. Optiunile de stocare vor fi disponibile pana la 512 GB SSD (NVMe). Laptopurile au, de asemenea, suport pentru Wi-Fi Gigabit.

Laptop-urile Notebook 7 au boxe stereo cu suport Dolby Atmos. In ceea ce priveste porturile, noile laptop-uri Samsung vor include un singur USB Type-C, doua USB 3.0, un slot pentru card microSD si un singur port HDMI.

Samsung Notebook 7 Force Specificatii:

 

Notebook-urile Samsung Notebook 7 Force au doar o dimensiune de 15 inci si placa grafica GeForce GTX 1650 de la Nvidia, promitand viteze de pana la 70% mai mari decat cea din ultima generatie a placii GTX. Laptopurile Notebook 7 Force includ, de asemenea, o varietate de porturi, inclusiv USB Type-C, USB 3.0, HDMI 2.0 si un cititor de cartele microSD.

Laptopurile Samsung Notebook 7 Force sunt alimentate de procesoarele Intel Core 8 cu generatie de memorie RAM de pana la 24 GB. In ceea ce priveste stocarea, laptopurile vor fi disponibile cu SSD-uri de pana la 512GB cu sloturi extensibile pentru adaugarea in viitor a mai multor SSD-uri. Atat laptopurile Notebook 7, cat si Notebook 7 Force au un touchpad mai larg, la fel ca notebook-urile MacBook Pro.