Service-ul MMCB ofera reparatii pentru monitoare

Cel mai animat produs electrocasnic din casa ta tocmai s-a stricat, iar garantia ti-a expirat cu ceva timp in urma. Sunt o multime de jocuri noi si nu vrei sa ratezi niciunul, asa ca trebuie sa iei o decizie rapida: repari vechiul monitor sau cumperi unul nou?

Raspunsul nu este unul categoric in niciunul dintre cazuri, deoarece trebuie sa ai ca premiza in decizia ta natura defectiunii. Asadar, analizeaza cu atentie problema si costurile solutiei. Cele mai comune defectiuni lasa urme in calitatea monitorului pe care il detii, mai ales ca principalele cauze apar in functionarea display-ului. Fie culorile se estompeaza, fie acesta se arde. In mod regulat, un display normal LCD plat este fabricat pentru a garanta 40.000 de ore de vizionare, ceea ce inseamna in viata consumatorului de rand o medie de 20 de ani de uzura pentru filme, jocuri si asa mai departe. De multe ori, in acest caz, costurile pot urca atat de mult incat merita mai degraba sa achizitionezi unul nou. Mai multe detalii despre functionalitatile si durata de viata a ecranelor LED sau LCD puteti citi in lucrarea de aici.

Reparam monitoare la tarife accesibile

Chiar daca este mai comod sa arunci vechiul monitor si sa iti cumperi unul nou, trebuie sa te gandesti la un dezavantaj. Este posibil ca patania sa se repete curand, ceea ce te va lipsi de o parte din economii mai curand decat ai crede.

Cu toate acestea, trebuie sa iei in considerare ca odata cu pretul, a scazut si calitatea noilor produse de pe piata, ceea ce poate sa nu iti mai aduca o satisfactie financiara prea mare. In acest caz, fie ca vorbim despre o serie de circuite defecte sau despre o deteriorare a display-ului, poate fi mai rentabil sa apelezi la un service de reparatii monitoare care sa iti inspire incredere.

De ce este recomandat sa apelezi la un service de reparatii monitoare?

Pentru ca alternativa de apela la un serviciu de raparatii monitoare aduce pe langa o remediere rapida la costuri avantajoase si testarea si expertiza produsului. Plus de asta, nici nu este nevoie sa te deplasezi personal, deoarece majoritatea firmelor ofera reparatii pentru monitoare la domiciliu, atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din tara.

Astfel, ai garantia unei estimari corecte a rezultatului si a longevitatii monitorului tau, reparand exact sursa defectiunii. Nu ai nevoie de garantie, nici de prezenta in service si primesti in plus transparenta totala asupra intregii procesului de reparare.

Cine a zis ca trebuie sa pornesti in cautarea unui monitor nou si mai costisitor, care este posibil sa se strice la randul lui repede?

Alternativa consta la service-urile specializate ce ofera reparatii monitoare indiferent de conditia acestora. Nu renunta la ecranul prietenos de pe birou, ci inlocuieste problema cu o solutie eficienta, care iti va mentine economiile intacte si iti va oferi si o expertiza avizata asupra conditiilor de functionare a monitorului, astfel incat sa stii ce se petrece in interiorul lui. Altfel spus, acum ai posibilitatea de a stii in ce-ai investit.