Spider-Man vine in versiunea PlayStation a ‘Marvel’s Avengers’

Marvel’s Avengers de pe platformele Sony va avea un erou exclusiv: Spider-Man. Dezvoltatorul Crystal Dynamics a spus ca intentioneaza sa adauge super-erou la versiunea PlayStation a viitorului joc la inceputul anului 2021. Studioul nu a spus daca Spider-Man isi va face drum spre alte platforme la o data ulterioara.

Ca si in cazul tuturor celorlalti eroi jucatori din cadrul jocului, veti avea acces la mai multi arbori de indemanare care va vor permite sa personalizati cum joaca Spider-Man. Crystal Dynamics nu a impartasit capturi de ecran ale eroului in actiune, dar a spus ca este vorba despre arta lui Steve Ditko si John Romita Sr. pentru a informa despre asumarea personajului popular.

Nu este prea surprinzator sa afli ca Spider-Man vine doar la PlayStation. La urma urmei, Sony a publicat recent o exclusivitate cu Peter Parker si lucreaza la un titlu de sine statator cu Miles Morales. Vestea buna este ca jucatorii de pe toate platformele vor avea acces la Hawkeye atunci cand Crystal Dynamics il va adauga la joc candva dupa lansare. Mai mult, studioul intentioneaza sa adauge gratuit ambii eroi la joc.

Marvel’s Avengers iese pe 4 septembrie pe Google Stadia, PlayStation 4, PC si Xbox One. Anul viitor, se va indrepta si spre console de noua generatie, proprietarii PS4 si Xbox One obtinand un upgrade gratuit la versiunea respectiva de generatie urmatoare. Intre timp, puteti participa la PS4 beta-ul jocului in acest weekend daca ati comandat in prealabil titlul.