The Hobbit va avea parte de un joc LEGO

Trilogia The Hobbit se bucura de un succes enorm, cea de-a doua parte urmand sa fie lansata la finele acestei saptamani. Observand pasiunea fanilor pentru personajele care au facut istorie in cinematografe, producatorii au decis sa le ofere o surpriza in cursul anului urmator. In aceste conditii, pasionatii jocurilor de tip LEGO se vor putea delecta cu un joc denumit chiar LEGO The Hobbit, personajele voastre indragite urmand sa fie transpuse intr-un mod amuzant de catre TT Games.

TT Games are deja o istorie bogata in ceea ce priveste jocurile LEGO iar premisa pare a fi una mai mult decat pozitiva. Conform producatorului, intr-o prima instanta, LEGO The Hobbit se va axa pe transpunerea primelor doua filme ale seriei, pana la data eliberarii pe piata a jocului echipa TT Games avand acces doar la intamplarile petrecute in aceste ecranizari.

Stim cu totii ce presupune un joc LEGO, anuntul facut de TT Games nemaifiind considerat o surpriza. LEGO The Hobbit va fi realizat in aceeasi nota amuzanta, cei care vor intra in posesia jocului urmand sa aleaga unul sau mai multe personaje de legenda. Il avem in prim-plan pe simpaticul Bilbo, inteligentul Gandalf sau dwarfii Thorin, Fili, Kili, Oin, Ori, Nori, Dori, Bombur, Bofur, Balin Bifur, Dwalin si Gloin.

Ideea de a transpune trilogia The Hobbit intr-un joc LEGO este destul de veche si iata ca acum prinde contur. Pentru a va da seama de imaginatia dusa la extrem a producatorului, fiecare dintre personajele enuntate anterior va beneficia de anumite puteri supranaturale. Un exemplu in acest sens este Bombur, cunoscut pentru burta sa de mare anvergura. In editia LEGO a The Hobbit, Bombur va fi capabil sa-si foloseasca burta supradimensionata in avantajul sau, colegii de aventura fiind incantati de trambulina naturala creata.

Se vor explora locatiile din film, Bag End, Hobbiton sau Rivendell fiind doar cateva exemple in acest sens, se va trece prin numeroase peripetii iar inamicii nu vor face nimic altceva decat sa va puna bete in roate. Warner Bros. este compania care va lansa jocul in mod oficial, data fiind necunoscuta in acest moment. Se preconizeaza ca editiile pentru consola si PC vor fi oferite publicului in primele luni ale primaverii anului urmator.