Ubisoft publica cerintele pentru For Honor

Pasionatii jocurilor video pot rasufla usurati pentru ca uriasul Ubisoft a anuntat cerintele de sistem pentru faimosului joc For Honor. Acesta din urma este un joc video destul de dur, plin de personaje salbatice frumoase, repere grandioase si ruine maiestuoase. Locuitorii traiesc asa cum pot, intr-o stare continua de razboi. Cauza? Un cataclism care a lovit cu un mileniu in urma si a distrus aproape toate civilizatiile. Din cenusa acestei catastrofe s-au ridicat cavalerii, vikingii si samuraii, care au incercat sa dea din nou viata locului, sa construiasca natiunile si sa recapete gloria stramosilor.

For Honor va fi lansat pe 14 februarie 2017, pe sistem PlayStation, Xbox One si PC. Indeparteaza ceata razboiului si alatura-te cavalerilor, vikingilor sau samurailor, in lupta pentru castigarea hartii. Arma medievala participa la o lupta brutala, desfasurata in ritm rapid, intr-o campanie povestitoare si multe moduri pentru multiplayer. Arta de lupta a sistemului inovator creat de compania Ubisoft ofera control total asupra eroilor. Fiecare are abilitati distincte, foloseste arme diferite si este conceput pentru a oferi sentimentul de duel adevarat, fara a sacrifica accesibilitatea si simplitatea.

Acest joc a fost creat pentru a surprinde miscarea adevaratelor tehnici de arte martiale si cascadorii, realizate la nivel profesionist, cu scopul de a intruchipa pe deplin viata reala. Cavalerii au fost trimisi de Legiunea de Fier pentru a linisti pamantul, iar, de atunci, au prinsul gustul libertatii; rolul lor este acela de a apara cetatea de atacurile vikingilor si samurailor.

Samuraii vin dintr-un taram indepartat, care spune o poveste despre un imparat si o tara pierduta in mare si foc. Timp de un mileniu, natiunea nomada si-a incetat ratacirea si si-a construit un nou imperiu in apropierea tarilor vikinge si a terenurilor contestate ale cavalerilor.

Vikingii au fost cuceriti de cavaleri si asimilati culturii, insa, cu cateva secole in urma s-au intors si si-au stabilit o noua patrie. Au revenit pentru a-si recupera vechea patrie. Sute de clanuri de vikingi traiesc acum in pace; sunt maestri necontestati ai marii si apei proaspete.