Xbox One elimina discurile in noua versiune All-Digital Edition de 249 dolari

Discuri! Pentru ce sunt bune? Ei bine, sunt utile daca nu doriti sa fiti legati de un ecosistem exclusiv online. Dar daca nu va deranjeaza acest lucru, cea mai recenta versiune Xbox One S „All-Digital Edition” a Microsoft ar putea fi o alegere potrivita. Fara sloturi, consola se limiteaza la descarcarea de jocuri pe unitatea sa.

Anuntat in timpul prezentarii video „Inside Xbox”, Xbox One S All-Digital Edition, este identic cu cel existent One, cu exceptia faptului ca, desigur, nu are un slot de disc in fata.

Impactul stirilor a fost micsorat intr-o oarecare masura de zgomotul strategic al Sony legat de consola de generatie urmatoare, care dezvaluie putin – dar suficient pentru a face ca jucatorii sa fie interesati si de acest model.

CPU-ul si GPU-ul sunt aceleasi, memoria RAM este aceeasi, totul este acelasi. Chiar si, din pacate, unitatea hard disk: un singur terabyte singur care s-ar putea umple rapid daca fiecare joc trebuie descarcat in intregime si nu incarcat de pe disc.

Este, de asemenea, exact aceeasi forma si marime ca S, care pare a fi o oportunitate ratata – nu au putut sa o faca putin mai mica sau mai subtire dupa ce a scos ansamblul Blu-ray? Ei bine, cel putin originalul este o cutie mica cu aspect frumos pentru inceput.

La $ 249, este cu 50 de dolari mai ieftin decat editia cu discuri si vine cu copii de Sea of ​​Thieves, Minecraft si Forza Horizon 3. E o valoare destul de decenta, as spune. Daca doriti sa intrati in ecosistemul Xbox si nu doriti sa va aglomerati locul cu o gramada de discuri si cutii, aceasta este o optiune placuta. Sea of ​​Thieves a avut un inceput slab, dar a crescut destul de mult, FH3 ar trebui sa fie solid si Minecraft este, desigur, Minecraft.

De asemenea, va recomandam sa optati si pentru noul serviciu Xbox Game Pass Ultimate, care combina Xbox Live Gold si Xbox Game Pass – ceea ce inseamna ca beneficiati de avantajele online obisnuite, precum si de accesul la biblioteca Game Pass. Acum e suficient ca, odata cu jocurile pe care le primiti in cutie, nu ar trebui sa cumparati nimic in plus pana la anuntarea de lansare a altor jocuri.