YouTube TV adauga canale noi, ridicand pretul abonamentului

Februarie a fost o luna mare pentru YouTube TV. Serviciul live de streaming TV a inceput luna prin aducerea aplicatiei sale in casetele de difuzare Roku si Apple TV, iar pe 14 februarie o postare de pe blogul YouTube a anuntat nu numai o serie de canale noi, ci o disponibilitate extinsa.

Dupa ce s-a extins in 83 de orase in luna decembrie, YouTube TV  acum este disponibil pe primele 100 de piete din Statele Unite.

Pana acum, unul dintre dezavantajele majore ale YouTube TV a fost gama limitata de canale in comparatie cu serviciile oferite de alte companii, dar in lunile urmatoare, abonatii vor putea adauga si alte canale abonamenteor, insa cu 5$ in plus.

Favorizati sunt deja cei care au un abonament si doresc sa-l reinnoiasca, pretul ramanand acelasi luna de luna. YouTube este una dintre cele mai utilizate platforme de muzica, reclame si video, iar faptul ca au dezvoltat si functia pentru TV le-a adus si mai multi utilizatori.

Unul dintre marile beneficii ale acestui abonament este ca vine la pachet cu 6 conturi de utilizatori. In functie de politica stabilita cu fiecare dintre canalele oferite, YouTube TV nu va reda tot continutul pe toate dispozitivele.

Chiar si cu cresterea preturilor, aceasta disponibilitate sporita si noile canale fac din YouTube TV o optiune mai atractiva decat a fost pana acum.